Start
Nyheter
Killebacken
Om Märtha
Om Honey
Om Moët
Om oss
Valpkullar
Änglahund
Kontakt

      
Sydafrika 2016

Mitt namn är Louise Gårdefalk.  När jag var 6 år gammal köpte familjen sin första hund. Det var vår älskade Wachtelhund Bella som blev 15 år. Det var något mycket speciellt med henne, i och med att det var den första hunden som kom in i mitt liv så blev det speciella band mellan oss. Det var med Bella som mitt hund- och jaktintresse utvecklades. Som 8 åring tog jag med mig Bella till Tollarps Hundungdom för att testa på lite olika aktiviteter och efter det blev jag fast i både hundträning och i klubben. Jag var aktiv i styrelsen som b.la vice ordförnade och höll kurser i klubben.  Med Bella tränade/tävlade jag en del i agility med blandade resultat. Sen har intresset för hund och hundträning bara fortsatt tillsammans med mitt stora jakt och viltvårds intresse. Att få se jakthundar göra det de är fram avlade för gör mig glad och att få uppleva härliga dagar i skogen med både två och fyrbenta vänner är något som jag tycker mycket om.
I 11 år har jag arbetat som jaktvårdskonsulent på Svenska Jägareförbundet med viltförvaltning och viltvård. Våren 2022 bytte jag arbete och började arbeta med viltförvaltning inom myndighet. 

Sedan min tollare gick bort har jag lagt agilityn på hyllan och lägger nu min tid på att träna och forma våra jaktlabradorer till fungerande och effektiva jakthundar (apportörer). Vår och sommar blir det mycket hundträning och ibland även någon provstart. Under lediga stunder på höst och vinter är det jakt som står på schemat. Hundarna används på fågel- och småviltsjakter.

Jag bor tillsammans med min sambo och vår son samt våra tre jaktlabradorer på gården Killebacken som ligger ca. 5 km från Degeberga i Skåne.

Jag har genomfört instruktörsutbildningar både i Svenska Brukshundsklubben och Svenska Jägareförbundets regi:
2010 agilityinstruktör för Svenska Brukshundsklubben.
2013 Svenska Jägareförbundets Instruktörsutbildning i grundlydnad "Fyra lätta steg", Steg 1. 
2014 Svenska Jägareförbundet instruktörsutbildning i eftersök.
2015 Svenska Jägareförbundets instruktörsutbildning steg 2.

 

 

                                         

                                                            


                                                                                       

 

 
2024 © Killebacken Gård