Start
Nyheter
Killebacken
Om Märtha
Om Honey
Om Moët
Om oss
Valpkullar
Änglahund
Kontakt
   Stamtavla
   Resultat

Otroligt älskad & saknad!

Född: 2006-07-10
Min älskade Tysie fick tyvärr somna in den 8 februari 2014
Läs mer i bloggen http://tysieolouise.blogspot.se/2014/02/min-alskade-tysie.html 

Ras: Nova Scotia Duck Tolling Retriever (Tollare)

Reg nr: s53589/2006

Mor: Honey Creek's Fiorentina

Far: Wildbird Red-River
Ska man beskriva Tysie med två ord så är det vilddjur & Charmtroll som passar bäst in på henne. Hon är en hund med väldigt mycket energi och vill alltid vara med där de händer saker. När hon tränar eller tävlar ger hon alltid 100 %. Hon är väldigt lättlärd och vill lära sig nya saker hela tiden. Det vi mest tränar är lydnad och agility. Det blir också en del freestyle och viltspår. Vi har gjort två freestyle program men har än så länge varit för fega för att tävla. Men det kommer förhoppningsvis
Man vet aldrig vad som händer när Tysie är i närheten, hon är så uppfinningsrik och på hittig. Men samtidigt som det är full fart så kan hon också bara lägga sig ner och kopplav.
Kullar
Den 25 maj 2009 föddes det 6 stycken underbara valpar, tre hanar och tre tikar. Mamman till valparna är Tysie och pappan är LP I LP II SVCH Vildandens Xenon af Nischi "Xon" s60832/2004
Den 20 juni 2011 föddes det 6 stycken fina valpar, två hanar och fyra tikar. Tysie är mamma till valparna och pappan är Lp 1 Kanadickens Il Trovatore Di Kapo s13817/2004.
Mer om båda kullarna kan ni läsa under "kullar"
 Kurser som Tysie har gått
Valpkurs, Unghundskurs, allmänlydnad 1, tävlings lydnad 1 & 2, Agility nöbörjare-fortsättning-tävling, freestyle, apporteringskurs. 
 
För att läsa om Tysie's resultat, stamtavla och kommande tävlingar klicka på under menyerna högt upp på denna sidan.
 

 
2024 © Killebacken Gård